Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Our Gift 26181 Willow Tree

59.95

Samen een nieuw gezin

 

3 op voorraad

Aantal
SKU26181
Categories , , ,
Share on

Beschrijving

Our Gift 26181 Willow Tree Beeldje

Artwork Susan Lordi

Our Gift 26181 Willow Tree Beeldje. Een prachtig geschenk uit de collectie van Willow Tree, gecreëerd door de getalenteerde kunstenares Susan Lordi. Met haar kenmerkende stijl en gevoel voor emotie, weet Lordi keer op keer bijzondere kunstwerken te creëren.

Het beeldje “Our Gift” toont een teder moment tussen een moeder en haar pasgeboren baby. Het beeld straalt een gevoel van liefde, geborgenheid en verwondering uit. Ons kostbare geschenk van het ouderschap en het onvoorwaardelijke gevoel van verbondenheid tussen een moeder en haar kind.

Het beeldje is met de hand gesneden en met de hand beschilderd, zoals alle Willow Tree beeldjes. De zachte, subtiele kleuren en het gebruik van texturen geven het beeldje een rustieke en serene uitstraling. De expressie op het gezicht van de moeder en de houding van de baby weerspiegelen de tederheid van het moment.

De eenvoud van het beeldje maakt het krachtiger. De minimalistische stijl van Willow Tree laat ruimte voor interpretatie. Het nodigt de kijker uit om zijn eigen emoties en betekenissen aan het beeldje toe te kennen. Het is een tijdloos kunstwerk dat de essentie van het ouderschap vastlegt en een waardevolle herinnering vormt aan deze bijzondere levensfase.

Niet alleen een prachtig decoratief stuk maar ook een betekenisvol cadeau voor nieuwe ouders. Ook mooi als cadeau voor moeders die in verwachting zijn, of ter ere van een geboorte. Het beeldje straalt warmte en liefde uit en kan dienen als symbool van de unieke band tussen ouders en kinderen.

Met Ons Geschenk weet Susan Lordi opnieuw een gevoelige snaar te raken, en een moment van tederheid en liefde vast te leggen in een kunstwerk. Het beeldje is een eerbetoon aan het wonder van het ouderschap en een tijdloos symbool van de diepe band tussen moeder en kind. Beeldje is 22 cm hoog.

Extra informatie

EAN

0638713261816

Leverbaar

Vanwege Corona is er latere levering. Beeldje word verwacht rond 25 mei
Bij bestellen is reservering voor latere levering.

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl