Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Close to Me 26222 Willow Tree

56.50

Altijd dicht bij mij

4 op voorraad

Aantal
SKU26222
Categories , , , , ,
Share on

Beschrijving

Close to Me 26222 Willow Tree Beeldje

Made by Susan Lordi

Close to Me 26222. Een mooi voorbeeld van een moeder en kind dat de warme omhelzing geeft met de boodschap ga maar, het komt goed heb vertrouwen! Op weg naar een schoolkamp, of naar de hogere school of universiteit. Het groot brengen van een dochter tot volwassenheid. Ik hoop dat zowel moeders als dochters zich verbinden met de emoties van dit stuk. De verstrengeling van de jurken die het visueel maken. Het vertegenwoordigd liefde, nabijheid, genezing, moed. Het zijn alle emoties die we tegenkomen in het leven. Het artikel is gemaakt in Resin (hars) en met de hand geschilderd in loodvrije verf. Geleverd in een Willow Tree geschenkdoos en met een kaartje waarop staat Apart of samen, altijd dichtbij mij. Het beeldje is geen speelgoed voor kinderen. Alleen bedoeld voor volwassenen. Beeldje 20 cm.

 

 

 

Extra informatie

EAN

0638713262226

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl