Welkom op www.willowbeeldjes.nl  (Voorheen www.willowtree.nl)

Wie zijn wij: Willowbeeldjes.nl  is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle en officieel Willow Tree Dealer in Nederland. 23 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) En 5 jaar een schop aan het Simon van Slingelandtplein  (2013 – 2018) Nu alleen nog online! Dit jaar dan ook 23 jaar Internet Ondernemer.  Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen  te Zwolle. (Tel 038-4203149)

Deze webshop is gemaakt voor de particuliere markt, maar ook de zakelijke markt is welkom, voor als u uw bedrijf wil opfleuren met een of meerdere beeldjes. Naast www.willowbeeldjes.nl is er ook o.a. www.langkalenders.nl en www.royalshop.nl  Deze webwinkels staan ook onder het beheer van Just for You.

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze webwinkels dan kunt u ons mailen op info@willowbeeldjes.nl

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor dit nieuwe jaar ook weer enkele nieuwe beeldjes toegevoegd van Susan Lordi. Deze staan onder Nieuw binnen. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – willowbeeldjes.nl staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. 

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft de Willow Tree collectie. 

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst door ons feestelijk verpakt!

Veel plezier met uw Willow Tree aankoop!

Per 1 januari 2023 wordt er een porto kosten prijsverhoging (niet maximaal) doorgevoerd. Dit vanwege de doorberekening van Post.nl Voor ons als bedrijf nemen de kosten ook steeds verder toe. Producten, en de verpakkingen (zijn verdrievoudigd) plus de porto waarvan u een deel betaald. De gratis porto zal daarom in de loop van 2023 afgeschaft worden. Daarvoor komt een gemiddelde prijs aan porto voor iedereen.

EXTRA NOTE: OP DIT MOMENT (14-11-2022) ZIJN BIJNA ALLE PRODUCTEN OP VOORRAAD, MAAR TOCH ZAL DE SCHAARSTE EN WACHTTIJDEN VOOR SOMMIGE ITEMS OOK IN 2023 AANBLIJVEN.

ER IS SCHAARSTE ONTSTAAN SINDS 2021 BINNEN HET ASSORTIMENT WILLOW TREE. OOK WIJ HEBBEN HIER MEE TE MAKEN. VOORAL DE TOELEVERINGEN KOSTEN VAAK ERG VEEL TIJD.  WAT NU NIET VERKRIJGBAAR IS STAAT DAN OOK OFFLINE.  BENT U OPZOEK NAAR EEN SPECIFIEK BEELDJE, MAIL ONS DAN EVEN VOOR DE LEVERTIJD! EXCUSES VOOR DE ONTSTANE SITUATIE WAAR WIJ HELAAS NIETS AAN KUNNEN VERANDEREN. OP AANVRAAG STUREN WIJ U GRAAG DE WILLOW TREE PRODUCT GIDS IN PDF NAAR U TOE, ZODAT U EEN COMPLEET OVERZICHT HEEFT VAN HET ASSORTIMENT.

AAN DE HAND DAARVAN KUNT U DAN OOK BIJ ONS NAVRAAG DOEN WAT BETREFT LEVERTIJDEN, MOCHT ER IETS NIET VOORRADIG ZIJN!

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You – willowbeeldjes.nl

Sloe 15 – 8032PD – Zwolle)

Tel:038-4203149

Whatsapp 06- 14105908

 

nynke