Welkom op www.willowbeeldjes.nl  (Voorheen www.willowtree.nl)

Wie zijn wij: Willowbeeldjes.nl  is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle en officieel landelijk Willow Tree Dealer in Nederland als een van de eerste. 25 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) En 5 jaar een schop aan het Simon van Slingelandtplein  (2013 – 2018) Nu alleen nog online! Dit jaar dan ook 25 jaar Internet Ondernemer.  Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen  te Zwolle. (Tel 038-4203149)  Mail of bel ons dan even om welk artikel(en) het gaat. U krijgt dan van ons de betaal informatie.

Deze webshop is gemaakt voor de particuliere markt, maar ook de zakelijke markt is welkom, voor als u uw bedrijf wil opfleuren met een of meerdere beeldjes. Deze webshop staat ook onder het beheer van Just for You.

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze webwinkels dan kunt u ons mailen op info@willowbeeldjes.nl

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor dit nieuwe jaar ook weer enkele nieuwe beeldjes toegevoegd van Susan Lordi. Deze staan onder Nieuw binnen. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – willowbeeldjes.nl staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. 

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft de Willow Tree collectie. 

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst door ons feestelijk verpakt!

Veel plezier met uw Willow Tree aankoop!

EXTRA NOTE: OP AANVRAAG STUREN WIJ U GRAAG DE WILLOW TREE PRODUCT GIDS 2024 IN PDF NAAR U TOE, ZODAT U EEN COMPLEET OVERZICHT HEEFT VAN HET ASSORTIMENT.

AAN DE HAND DAARVAN KUNT U DAN OOK BIJ ONS NAVRAAG DOEN WAT BETREFT LEVERTIJDEN, MOCHT ER IETS NIET ONLINE STAAN CQ VOORRADIG IS!

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You – willowbeeldjes.nl

Sloe 15 – 8032PD – Zwolle)

Tel:038-4203149

Whatsapp 06- 14105908