Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Sanctuary 27799 Willow Tree

52.50

Liefde tussen moeder en kind

2 op voorraad

Aantal
SKU27799
Categories , , , , ,
Share on

Beschrijving

Sanctuary 27799 Willow Tree Beeldje

Artwork by Susan Lordi

Sanctuary 27799. Ik beschouw het als een veilige, warme ruimte die moeder en baby creëren door samen, stil en vredig samen te zijn. De baby voelt zich veilig en gelukkig, en de moeder is het ook. Ze zijn verbonden met elkaar om samen te zijn, te genieten van het speciale moeder kind gevoel. Beeld ook ook een soort van beschermengel uit, welke suggereert dat je baby wordt bewaakt, beschermd en gewiegd in een liefdevolle omhelzing. Aldus Susan Lordi

Een mooi nieuw geschenk voor een moeder, of in andere omstandigheden. Welke betekenis u er ook aan geeft. Het is bijzonder! Willow Tree is een mooie lijn van figuratieve sculpturen die gevoelens vertegenwoordigen van liefde, nabijheid, genezing, moed, hoop, troost. Alle emoties die we tegenkomen in het dagelijkse leven.

Dit beeldje is een nieuwe toevoeging aan de Signature Collection, die voor het eerst werd gelanceerd in 2015 ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Willow Tree. Het Willow Tree Beeldje is gemaakt van resin, en met de hand geschilderd met loodvrije verf. Geleverd in een speciale, goud gemarkeerde merk geschenkdoos met een speciaal bijbehorend tekstkaartje met de tekst in het Engels; ‘Een warme veilige en fijne omgeving van liefde’. Geen speelgoed of kinderproduct. Alleen bedoeld voor volwassenen. Beeldje is 17 cm.

Extra informatie

EAN

0638713475152

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl