Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Courageous Joy 28112 Willow Tree Beeldje

52.50

Moed om gezien te worden!

2 op voorraad

Aantal
SKU28112
Categories , , , , , , , , , , ,
Share on

Beschrijving

Courageous Joy 28112 Willow Tree Beeldje

Artwork by Susan Lordi

Courageous Joy 28112 Willow Tree Beeldje. Moed om gezien te worden, om gehoord te worden, om op genezing te vertrouwen! Uniek beeldje met een getinte huid en natuurlijk kapsel, gekleed in een jurk die volledig is geëtst in Afrikaanse textielpatronen, zij heft haar armen op in een opbeurend gebaar. Een geschenk om steun te symboliseren tijdens het genezingsproces van een vriend of familielid. Een dagelijkse herinnering aan iemands moed en kracht, Ook als felicitatie geschenk.

Met dit beeldje vier ik dat ik trots ben op iemands erfgoed. Hoe kennis van het verleden, vertrouwen geeft in het heden en een gevoel van wie we zijn. Erfgoed kan worden uitgedrukt door gewoonten of taal, of zoals in dit beeldje in textielpatronen. De etsen die haar bedekken zijn geïnspireerd op traditioneel Afrikaans geweven Kente-doeken, modderdoek en iconische Kuba-doeken. Afrikaans textiel is zo levendig! En zijn gebonden aan dans en ritme en beweging. Het geeft uitdrukking aan wie ze is.

Haar uitbundige houding is een fysieke weergave van wat ik hoop dat ze van binnen voelt. Dit stuk is het tegenovergestelde van onzichtbaar zijn. Ze staat fier rechtop, gecentreerd in een moedige en vrije houding, met blijdschap. Ze komt op voor zichzelf, en dat geeft haar kracht om voor zichzelf op te komen in het genezingsproces. Een die verbinding zoekt in anderen welke een vergelijkbare weg gaan! Gehoord en gezien worden is misschien een gedeelde genezing, welke krachtiger wordt gemaakt door verbondenheid – Susan Lordi. Het beeldje is 18 cm.

Extra informatie

EAN

638713629555

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl