Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Loving my Mother 27921 Willow Tree

52.50

Ik hou van mijn moeder

5 op voorraad

Aantal
SKU27921
Categories , , , , , , , ,
Share on

Beschrijving

Loving my Mother 27921 Willow Tree Beeldje

Made by Susan Lordi

Loving my Mother 27921. Mooi nieuw relatie beeldje – ik hou van mijn moeder. Wat is er mooier dan een fijne relatie gebaseerd op de liefde tussen een moeder en dochter. Susan Lordi wilde er op haar manier uiting aan geven. De bijzondere band die zei had met haar moeder is een dierbare herinnering. Dit bijzondere beeldje heeft een uitstraling van van vrede. Een tastbare herinnering aan genezing, troost, hoop en herinnering in tijden van verdriet. Terwijl ik dit stuk aan het beeldhouwen was, dacht ik erover om er te zijn voor mijn moeder, hoe ze mij als dochter ook nodig heeft. Wanneer ik mijn moeder bedank voor alles wat ze voor mij heeft gedaan, glimlacht ze altijd en zegt: Doe hetzelfde voor voor jou kinderen. Bijzonder kado voor voor moeder, stiefmoeder of die belangrijke andere vrouw in je leven. Het beeldje is gemaakt van hars en met de hand beschilderd met loodvrije verf. Geleverd in een geschenkdoos van Willow Tree en een geschenklabel met de tekst, Ik ben hier voor jou, zoals je altijd voor mij bent geweest. Het beeldje is 16.5 cm.

Extra informatie

EAN

0638713537591

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl