By my Side 27368 Willow Tree

Willow Tree By my Side 27368

By my Side 27368 Willow Tree

114.50

Availability: 47 op voorraad
Mooi groepje van 3 vrouwen

47 op voorraad

Vergelijk
Artikelnummer: 27368.

Beschrijving

By My Side 27368 Willow Tree Beeldje

Artwork Susan Lordi

By My Side is een groepsbeeldje van 3 personen. Als uitbeelding van 3 zussen, 3 vriendinnen, 3 collega’s of welke betekenis u er zelf aan wilt geven. In het algemeen geven de beeldjes van Susan Lordi de gevoelens van velen weer, zoals liefde, nabijheid, genezing, moed, hoop … alle emoties die we tegenkomen in ons leven. Deze Signature Collectie dames is en was ontworpen om het 15 jarig Willow Tree jubileum te vieren (2015) en bestaat uit drie verbonden figuren. Opvallend aan dit beeldje is de vorm, en de voet van het beeldje. Prachtig uitgevoerd in het zicht door een blauw ombre-effect, verfraaid met gouden puntjes. Ik heb twee zussen – waar ik dierbare herinneringen aan heb. We waren als 3 zussen altijd nou verbonden met elkaar zo ver als ik me kan herinneren. ik weet dat ik op mijn zussen tevens mijn beste vriendinnen kan rekenen wanneer ik ondersteuning nodig heb. Het artikel is gemaakt in Resin (hars) en met de hand geschilderd in loodvrije verf. Geleverd in een feestelijke cadeauverpakking en een geschenklabel met de tekst: ‘Van elkaar en voor elkaar, door alle jaren heen verzamelen we kracht, een lach en een traan” Het beeldje is geen speelgoed voor kinderen. Alleen bedoeld voor volwassenen. By my Side is 24 x 17.5 x 9 cm.