Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

You and Me 26439 Willow Tree Beeldje

52.50

Jij en ik samen, ik hou van je.

4 op voorraad

Aantal
SKU26439
Categories , , , , , ,
Share on

Beschrijving

You and Me 26439 Willow Tree Beeldje

Made by Susan Lordi

You and Me 26439. Elke dag werken wij aan onze liefde voor elkaar. Samen met jou voor altijd samen. Dit beeldje vertegenwoordigt een paar dat samen door het leven navigeert – de geneugten, de uitdagingen en de dagelijkse beslissingen die gepaard gaan met het zijn van een gezin. Ik hoop dat het aanspreekt tot een waardering voor de kleine dingen die het leven interessant maken … en hoe liefde zichzelf keer op keer kan vernieuwen. Het is het vertrouwen en de steun van elkaar, dag in dag uit, die liefde versterkt. Dit stuk werkt goed met de kinderen in de collectie Ouders en kinderen. Ik hoop dat dit je helpt een familiegroep te creëren die de persoonlijkheid van jezelf weerspiegelt. — Susan Lordi. Beeldje is 17 cm en hand geschilderd.

 

Extra informatie

EAN

0638713174000

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl