Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Welkom op www.willowbeeldjes.nl  (Voorheen www.willowtree.nl)

Wie zijn wij: www.willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle en officieel Willow Tree Dealer in Nederland. 18 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) Daarna is Nynke verder gegaan met alleen webshops. Dit jaar dan ook 18 jaar Internet Ondernemer. Naast de werkplek waar de  internet afhandelingen verwerkt worden, is er sinds 2013 weer een bescheiden shop waar klanten op zaterdagmiddag van 13-16 uur van harte welkom zijn. Op afspraak kan het elke dag van de week.

Deze webshop is gemaakt voor de particuliere markt. Naast www.willowbeeldjes.nl is er ook o.a. www.langkalenders.nl en www.royalshop.nl  Deze webshops staan ook onder het beheer van Just for You.

Voor onze  klanten in Belgie zijn er http://www.langkalenders.be en http://www.willowbeeldjes.be

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze Shops dan kunt u ons mailen op info@willowbeeldjes.nl

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor 2017 weer een mooie collectie Lang Kalenders voor u samengesteld. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – willowbeeldjes.nl staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. 

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft de Willow Tree collectie. Ook kunt u onze Blogs bekijken waarin wij de diverse Willow Tree beeldjes onder uw aandacht zullen brengen.

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst door ons feestelijk verpakt!

Veel plezier met uw Willow Tree aankoop!

 

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You

Simon van Slingelandtplein 4 (Shop) in Zwolle (Gratis parkeren, Zwolle-Noord)

Tel:038-4203149

Whatsapp 06-16201515

 

nynke