Welkom op www.willowbeeldjes.nl  (Voorheen www.willowtree.nl)

Wie zijn wij:< Willowbeeldjes.nl  is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle en officieel Willow Tree Dealer in Nederland. 21 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) En 5 jaar een schop aan het Simon van Slingelandtplein 4 (2013 – 2018) Nu vanwege de toegenomen drukte alleen nog online! Dit jaar dan ook 21 jaar Internet Ondernemer.  Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen aan de Sloe nummer 15 te Zwolle. (Tel 038-4203149)

Deze webshop is gemaakt voor de particuliere markt, maar ook de zakelijke markt is welkom, voor als u uw bedrijf wil opfleuren met een of meerdere beeldjes. Naast www.willowbeeldjes.nl is er ook o.a. www.langkalenders.nl en www.royalshop.nl  Deze webshops staan ook onder het beheer van Just for You.

Voor onze  klanten in Belgie is er  https://www.willowbeeldjes.be

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze Shops dan kunt u ons mailen op info@willowbeeldjes.nl

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor dit nieuwe jaar ook weer enkele nieuwe beeldjes toegevoegd van Susan Lordi. Deze staan onder Nieuw binnen. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – willowbeeldjes.nl staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. 

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft de Willow Tree collectie. 

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst door ons feestelijk verpakt!

Veel plezier met uw Willow Tree aankoop!

 

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You

Sloe 15 – 8032PD – Zwolle)

Tel:038-4203149

Whatsapp 06- 14105908

 

nynke