Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

That’s my Dad 27595 Willow Tree

57.50

Dit is mijn vader!

 

2 op voorraad

Aantal
SKU27595
Categories , , , , ,
Share on

Beschrijving

That’s my Dad 27595 Willow Tree Beeldje

Made by Susan Lordi

That’s my Dad 27595. Mijn favoriete tijd is die tijd met jou. Toen mijn zoon nog jong was, herinner ik me hoe hij naar echte speeltijd verlangde met zijn vader-worstelend op de vloer. Hele Grote beren-knuffels, dwaas zijn, rennen, klimmen, springen, het deed er niet toe. Het feit dat ze alleen al dat ze samen waren, lachen, tijd doorbrengen in het moment. Jaren later besefte ik dat al die fysieke interactie een krachtige manier was om met papa en zoon te communiceren – en hoe het een sterke basis vormde van vertrouwen en liefde voor een heel leven. Aldus Susan Lordi. Een prachtig geschenk om de liefdevolle relaties te vieren die ontstaan ​​tussen ouder en kind, grootouder en kind. Het beeldje is gemaakt in Resin (hars) en hand geschilderd in loodvrije verf. Geleverd in een geschenkdoos van Willow Tree met tekstkaartje waarop in het Engels staat ‘Mijn favoriete tijd is de tijd met jou’ Geen speelgoed of kinderproduct Alleen bedoeld voor volwassenen. Beeldje is 10.5 cm.

 

Extra informatie

EAN

0638713410306

Back to top
error: Copyright Willowbeeldjes.nl