Simple Joys 27242 Willow Tree

Willow Tree Simple Joys 27242

Simple Joys 27242 Willow Tree

24.95

Availability: 4 op voorraad

Willow Tree Simple Joys 27242

Het zijn vaak de simpele dingen in het leven die zoveel blijdschap kunnen brengen. Het voorjaar, de zomer met al haar schoonheid. Mooie bloemen en planten geven een blij hart. Ik heb hier uiting aan willen geven door dit beeldje “Simple Joys”

4 op voorraad

Vergelijk
Artikelnummer: 27242.
Categorie: .

Beschrijving

Simple Joys 27242 Willow Tree

“Je bent simpelweg echt vreugde in mijn leven” 15cm. Made by Susan Lordi.

Ik hou van wandelen in  mijn tuin en ontdek de prachtige juweeltjes van mooie nieuwe knoppen die tot bloei komen. Het maakt me blij om te zien dat een nieuw seizoen aanbreekt. Dorre bladeren veranderen zich in  levendige  kleuren.  Hoe eenvoudig en simpel kan dit gegeven  zoveel vreugde brengen als de natuur haar schoonheid weer geeft. Susan Lordi