Sanctuary 27799 Willow Tree Beeldje

New
Sanctuary 27799 Willow Tree Beeldje Nieuw

Sanctuary 27799 Willow Tree Beeldje

43.50

Availability: Op voorraad

Sanctury 27799 moeder en kind.

Beeldje is 17 cm hoog.

Vergelijk

Beschrijving

Sanctuary 27799 Willow Tree Beeldje

Artwork by Susan Lordi

Ik hou van het woord Sanctuary. Ik beschouw het als een veilige, warme ruimte die moeder en baby creƫren door samen, stil en vredig samen te zijn. De baby voelt zich veilig en gelukkig, en de moeder is het ook. Ze zijn verbonden met elkaar om samen te zijn, te genieten van het speciale moeder kind gevoel. Beeld ook ook een soort van beschermengel uit, welke suggereert dat je baby wordt bewaakt, beschermd en gewiegd in een liefdevolle omhelzing. Aldus Susan Lordi

Een mooi nieuw geschenk voor een moeder, of in andere omstandigheden. Welke betekenis u er ook aan geeft. Het is bijzonder! Willow Tree is een mooie lijn van figuratieve sculpturen die gevoelens vertegenwoordigen van liefde, nabijheid, genezing, moed, hoop, troost. Alle emoties die we tegenkomen in het dagelijkse leven.

Dit beeldje is een nieuwe toevoeging aan de Signature Collection, die voor het eerst werd gelanceerd in 2015 ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Willow Tree. Het Willow Tree Beeldje is gemaakt van resin, en met de hand geschilderd met loodvrije verf. Geleverd in een speciale, goud gemarkeerde merk geschenkdoos met een speciaal bijbehorend tekstkaartje met de tekst in het Engels; ‘Een warme veilige en fijne omgeving van liefde’. Geen speelgoed of kinderproduct. Alleen bedoeld voor volwassenen.