My Girls 26232 Willow Tree

26232 My Girls Willow Tree

My Girls 26232 Willow Tree

54.50

Availability: 99974 op voorraad
Trots op mijn lieve meiden

99974 op voorraad

Vergelijk
Artikelnummer: 26232/1.

Beschrijving

My Girls 26232 Willow Tree Beeldje

Artwork Susan Lordi

My Girls. Anders gezegd, als ik kijk ik naar jullie, dan zie ik de verwondering, vreugde, en kracht. Door middel van deze poses, die de meisjes van nature aannamen, toonden ze hun relatie met hun vader. Dat was beter dan dat ik hen had kunnen opdragen. Hun vader was het anker, en de meisjes fladderden om hem heen. Anders gezegd kregen we het idee hoe de meisjes hem zagen. Sterk en geruststellend. Liefdevol keken ze hem aan met een blik van, mijn vader kan alles doen. Papa had duidelijk plezier met zijn dochters. Andere reden waarom ik denk dat de schoonheid van een goede relatie tussen een vader en dochter zit is vertrouwen. Dit is een mooi geschenk om de liefdevolle relatie te vieren. Welke is ontstaan ​​tussen ouders en kinderen. Product is gemaakt van Resin. Daar staat tegenover dat het met de hand is geschilderd in loodvrije verf. Word geleverd in een geschenkdoos van Willow Tree. Met een kaartje in Engelse tekst. Kijkend naar jou zie ik verwondering vreugde, kracht. Beeldje is geen speelgoed of kinderproduct, alleen bedoeld voor volwassenen. 20.5 x 8.5 x 7.5 cm.