Love my Cat Willow Tree Beeldje

New
Love my Cat 27789 (Light) Willow Tree Beeldje

Love my Cat Willow Tree Beeldje

12.95

Availability: Op voorraad

Love my Cat 27789

Artwork by Susan Lordi

Onze huisdieren zijn veel meer dan huisdieren voor ons. Het zijn constante metgezellen, beste vrienden, speelkameraden, altijd trouw, altijd aan onze zijde, op schoot, spinnend aan onze voeten. Op de een of andere manier voelen onze huisdieren het aan hoe wij ons voelen, of we verdrietig zijn of blij. Katten accepteren ons zoals we zijn. Ze leren ons over vriendschap en geduld en geven ons een bepaalde rust. alhoewel katten anders en meer op zichzelf zijn maken ze toch onderdeel uit van onze familie. Onze kat is speels, ondeugend, met een jagers instinct wat betreft muizen en ander kleine diersoorten. De kat straalt ook wel een soort van rust en vrede uit. Relaxed als ze kunnen zijn, met loyaliteit, zachtheid, een onafhankelijke geest. en expressieve uitdagende blik. Het is waar dat dieren een zesde zintuig hebben, het gevoel van liefde, onvoorwaardelijk. Love my Cat is gemaakt in hars en met de hand geschilderd met loodvrije verf. Een welkome aanvulling. Ontwerp is van Susan Lordi.

Vergelijk

Beschrijving

Love my Cat 27789

Made by Susan Lordi for Willow Tree

Love my Cat. Willow Tree Beeldjes is een bijzondere serie van figuratieve figuren die op diverse manieren tot de verbeelding spreken. Het geeft symbolisch uiting aan de wensen tot genezing, bemoediging, om te troosten, te beschermen en te inspireren.Maar ook als een bijzonder geschenk bij Huwelijk, Verjaardag en of een Geboorte. Voor elk lid van de familie is wel iets te vinden. Susan Lordi snijdt het origineel van elke figuur in haar atelier in Kansas City Missouri. Daarna worden de ontwerpen gegoten, exact zoals ze gesneden en bedoeld zijn, komen ze uit het gietsel  met een soort hars. Na dit proces worden de beeldjes met de hand geschilderd. Expressie wordt weergegeven zoals het lichaam in diverse houdingen spreekt, in diverse processen van ons leven. De eenvoud van vorm en afwezigheid van gezichtskenmerken tekent Willow Tree. Susan Lordi, en wij als Willowbeeldjes.nl spreken de wens uit dat ieder beeldje betekenisvol mag zijn voor uzelf, of voor de ontvanger!                                                                    

Veel plezier met uw Willow Tree Beeldje. Nynke van Zon. Geleverd in een geschenkdoos van Willow Tree met een geschenk label met de tekst Always with me (altijd bij mij) een prachtig beeldje en een mooie aanvulling binnen de familie Beeldjes. Katje is bedoeld voor decoratief gebruik. En is dan ook geen speelgoed voor kleine kinderen. Voor volwassenen. Love my Cat is 7.5cm hoog.