Forget me Not Ornament 27911

Forget me Not Ornament 27911 Willolw Tree Beeldje

Forget me Not Ornament 27911

19.95

Availability: 3 op voorraad

Ornament vergeet me nietjes.

3 op voorraad

Vergelijk
Artikelnummer: 27911.
Categorie: .

Beschrijving

Forget me Not Ornament 27911

Artwork Susan Lordi

Forget me Not ornament is een prachtig hangertje met mooie blauwe vergeet me nietjes en koordje. Het beeldje van Susan Lordi kan hangen en op zichzelf staand. Het hangertje is 10 cm. Dit ornament viert het leven van elke dag. Een herinnering aan mooie en of bijzondere momenten.  Dit ornament is een kleinere versie van Forget-me-not # 26454. Het beeldje staat voor tijdloze vriendschap en liefde waarvoor geen afstand te groot is. Ze is ook een andere bloem om toe te voegen aan de tuin met de andere kleurrijke figuren zoals Sunshine, Beautiful Wishes, Surrounded by Love, Bloom en Happiness. Een uitdrukking van liefde, vriendschap en zorgzaamheid … of een geschenk om sympathie, troost en genezing uit te drukken … of voor degenen die van bloemen houden! Beeldje is handgeschilderd en gemaakt van Poly Resin