Close to Me 26222 Willow Tree

Close to Me Willow Tree 26222

Close to Me 26222 Willow Tree

47.50

Availability: Op voorraad

Dicht bij mij

Vergelijk

Beschrijving

Close to Me 26222 Willow Tree Beeldje

Artwork Susan Lordi

Close to Me. Een mooi voorbeeld van een moeder en kind dat de warme omhelzing geeft met de boodschap ga maar, het komt goed. Heb vertrouwen! Op weg naar een schoolkamp, of naar de hogere school gaat of universiteit. Het grootbrengen van een dochter tot volwassenheid. Ik hoop dat zowel moeders als dochters zich verbinden met de emoties van dit stuk. De verstrengeling van de jurken die het visueel maken. de is een intieme lijn van figuratieve sculpturen die gevoelens vertegenwoordigen van liefde, nabijheid, genezing, moed, hoop … alle emoties die we tegenkomen in het leven. Het sentiment is van toepassing op elke leeftijd. De verstrengelde beelden gesneden in de jurken van de figuren weerspiegelen dit sentiment visueel. Beide kanten zijn dochter geweest en begrijpen elkaar volledig wat men doormaakt. Ik hoop dat zowel moeders als dochters zich verbinden met de emoties van dit stuk. Het artikel is gemaakt in Resin (hars) en met de hand geschilderd in loodvrije verf. Geleverd in een Willow Tree geschenkdoos en met een kaartje waarop staat Apart of samen, altijd dichtbij mij. het beeldje is geen speelgoed voor kinderen. Alleen bedoeld voor volwassenen. Close to Me is 20 x 8 x 6 cm.